Termeni și Condiții

Disclaimer: Spacez.ro NU este o agenție imobiliară și nici nu aparține vreunei agenții imobiliare. Spacez.ro nu deține niciuna dintre proprietățile listate pe acest portal și, prin urmare, NU vinde / NU închiriază proprietăți în nume propriu! Portalul Spacez.ro reprezintă o platformă ce facilitează legătura între proprietari și chiriași. Doriți detalii despre un anunț? Contactați proprietarul anunțului, datele acestuia se regăsesc în formularul de contact, din partea dreaptă a fiecărui anunț. Spacez.ro NU răspunde pentru discuțiile private purtate între membri acestei platforme și nici nu are vreo implicare în eventuale dispute create între terțe părți aflate în eventuale conflicte pornite pe baza unor anunțuri postate pe acest portal. Spacez.ro nu va solicita niciodată utilizatorilor săi date personale prin sms.

Listările de anunțuri sunt efectuate doar de către proprietarii spațiilor respective, iar SpaceZ nu deține niciun spațiu/proprietate din prezentul portal.

Nu se fac plăți între proprietar și chiriaș prin intermediul acestui portal, plata aferentă închirierii unui spațiu este un aspect ce ține strict de relația proprietar – chiriaș și de negocierile agreate de aceștia în urma mesajelor private schimbate, fie prin intermediul platformei noastre, fie prin orice alte mijloace de comunicare alese de părți.

Puteți consulta întreaga documentație privind termenii și condițiile utilizării acestei platforme în link-ul dedicat prezent pe această platformă.

Utilizarea acestui website se face de către fiecare utilizator în deplin acord cu prezentul document.

Te rugăm să acorzi puțină atenție acestor termeni și condiții, întrucât serviciile site-ului SpaceZ.ro pot fi oferite doar persoanelor care sunt de acord cu termenii și condițiile expuse în continuare.


Termeni folosiți – explicați pe înțelesul tuturor:


Site = platforma web SpaceZ.ro (și moderatoriii săi), cu toate aplicațiile (dacă este cazul) și secțiunile acesteia

Utilizator = orice persoană fizică și/sau juridică, în vârstă de cel puțin 18 ani, care accesează site-ul SpaceZ.ro

Anunț = ofertă publică lansată de un Utilizator prin care este prezentată o proprietate imobiliară cu scopul vânzării sau închirierii în scopul desfășurării unor activități profesionale

Vânzător = Utilizatorul site-lui SpaceZ.ro care oferă spre vânzare si/sau închiriere unul sau mai multe proprietăți

Cumpărător = Utilizatorul site-ului SpaceZ.ro care cumpără/închiriază una sau mai multe proprietăți afișate pe SpaceZ.ro

Moderatori = persoanele care verifică un Anunț înainte ca acesta să apară pe site, după caz.

Termeni și condiții = prezentul contract de utilizare

Furnizor = societatea S.C. EMEDIALAB CREATIVE AGENCY S.R.L., societate funcționând în conformitate cu legislația din România, cu sediul social în Str. Duetului, nr. 1, parter, ap. 2, sector 1, București, la Oficiul Registrului Comerțului de pe lânga Tribunalul București sub nr. J40/10255/2018, având Codul Unic de Înregistrare 39634615.

Acceptarea condițiilor

Folosirea site-ului SpaceZ.ro presupune acceptarea necondiționată și în totalitate a acestor Termeni și Condiții. Prin folosirea site-ului SpaceZ.ro, se intelege atât accesarea, vizitarea, înregistrarea unui cont pe site, cât și/sau folosirea serviciilor de publicare pe Site a anunțurilor pentru vânzarea, cumpărarea sau închirierea unei proprietăți. Te rugăm să acorzi câteva minute pentru a le citi. Ne rezervăm dreptul de a modifica și actualiza această pagină în orice moment. Pagina Termeni și condiții este disponibilă permanent și poate fi consultată oricând.

Orice Utilizator care accesează site-ul SpaceZ.ro și/sau care oferă informații cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Site își dă consimțământul ca datele sale să fie colectate și prelucrate de catre Furnizor pentru prestarea în condiții optime a serviciilor precum și în scopuri de marketing, inclusiv marketing direct, cu respectarea și fără a fi prejudiciate drepturile persoanei vizate în contextul prelucrării datelor cu caracter personal, respectiv informarea persoanei vizate, dreptul de acces la date, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, Utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea oricăruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisă în acest sens, datată și semnată, la următoarea adresă: Str. Duetului, nr. 1, parter, ap. 2, sector 1, București. Autoritățile pot solicita anumite informații care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

Descrierea serviciilor oferite

SpaceZ.ro este un site online de anunțuri imobiliare unde, ca persoană fizică/companie, poți publica gratuit, de pe un singur cont, un număr nelimitat de anunțuri cu proprietăți imobiliare listate fie pentru vânzare sau închiriere care îndeplinesc condiția de a se putea cataloga drept spații pentru activități profesionale/comerciale/spații de evenimente/spații industriale/centre logistice/spații de lucru ori poți căuta printre anunțurile publicate deja de către alți Utilizatori.

O agenție imobiliară poate publica de asemenea un număr nelimitat de anunțuri.

 

3.1. Adăugarea unui anunț

Noi, echipa proiectului SpaceZ, ne dorim ca toate Anunțurile publicate să fie scrise corect și să fie conforme cu realitatea. Datorită acestui motiv, aprobarea anunțurilor, după caz, nu se face instantaneu, acestea fiind verificate de o echipă specializată care are dreptul de a le corecta și publica ulterior acestor verificări, sau după caz, corecturi. Te rugăm să acorzi atenție și să ții cont de Regulile de postare ale unui Anunț, întrucât ne rezervăm dreptul de a respinge și/sau șterge anunțurile care nu respectă aceste reguli.

Pentru a adăuga un Anunț trebuie să deții un cont pe site-ul SpaceZ.ro și să fii autentificat(ă) în contul SpaceZ.ro înainte de a completa formularul care se deschide la click pe butonul ”Adaugă anunț”. Te rugăm să completezi date reale de contact, astfel încât să poți fi contactat de Cumpărători sau de utilizatorii care doresc mai multe informații despre imobilul, spațiul sau terenul oferit de tine.

Prin trimiterea anunțului spre publicare către Site, declari că ești de acord în totalitate și necondiționat cu toate clauzele prezentului document.

Perioada de valabilitate a unui Anunț este de 30 de zile din momentul publicării.

După expirarea perioadei de 30 de zile de la adăugare, anunțurile vor trece în lista Anunțuri în Așteptare, de unde pot fi repostate pe SpaceZ.ro prin apăsarea butonului Postează/Reactualizează, din dreptul fiecărui anunț.

 

3.2. Promovarea contra cost – serviciu momentan indisponibil. Urmează să revenim cu actualizări în privința acestui serviciu

A) Promovarea Premium. Acest tip de promovare constă în:

Afișarea anunțului în topul listei în cadrul categoriei în care a fost adăugat

Evidențierea anunțului cu eticheta Promovat

Includerea anunțului în galeria cu anunțuri promovate

Reînnoirea anunțului o dată, de trei ori sau de șase ori, în funcție de pachetul de promovare ales. Prin Reînnoire, anunțul va reveni la începutul listei cu anunțuri și va beneficia de același grad de vizibilitate precum publicarea sa inițială.

Moderare cu prioritate față de anunțurile adăugate la nivel gratuit

Metodele de plată disponibile sunt:

Card de debit/credit (acceptăm Visa, Visa Electron, Mastercard, Maestro)

Un Utilizator poate alege să își promoveze contra cost unul sau mai multe anunțuri. Acestea pot fi atât anunțuri deja publicate pe site, cât și anunțuri nou adăugate.

Factura aferentă serviciului de promovare pentru unul sau mai multe anunțuri, trebuie solicitată în maximum 15 zile calendaristice de la data tranzacției.

În cazul în care un produs de promovare și-a atins scopul și proprietatea imobiliară descrisă în cadrul anunțului a fost vândută sau închiriată, zilele rămase nu se raportează și nu pot fi utilizate pentru promovarea unui alt anunț. Asemănător, în cazul în care dezactivezi un anunț pentru care ai ales un produs de promovare, zilele rămase nu se raportează și nu pot fi utilizate pentru promovarea unui alt anunț.

În cazul în care un anunț nou adăugat cu promovare nu respectă Reguile de utilizare ale Site-ului, acesta nu va fi publicat pe SpaceZ.ro. Suma plătită pentru promovarea anunțului nu va fi restituită, ci va fi încărcată în contul SpaceZ.ro și va putea fi folosită oricând pentru promovarea oricărui anunț activ.

În cazul în care un anunț deja afișat pe SpaceZ.ro este modificat și promovat în același timp, anunțul va fi afișat ca Promovat imediat, dar modificările vor fi verificate de moderatorii SpaceZ.ro. Dacă modificările aduse nu vor fi aprobate de moderatorii Site-ului deoarece nu respectă Regulile de utilizare, anunțul va rămâne afișat ca Promovat, dar va fi publicat pe Site în forma în care a fost acceptat anterior modificării. Suma plătită pentru promovarea acestuia nu va fi restituită și nici nu va fi încărcată în contul SpaceZ.ro, întrucât a fost deja folosită pentru promovarea acelui anunț.

Anunțurile pentru care un Utilizator a achiziționat un pachet de promovare vor fi afișate pe SpaceZ.ro în cel mai scurt timp posibil din punct de vedere tehnic. În cazul în care un anunț, pentru care un Utilizator a achitat un pachet de promovare, nu poate fi afișat pe Site în 24 de ore după confirmarea plății și moderare, din cauza unor motive tehnice sau oricare alte motive neprevăzute, suma plătită pentru promovare nu se rambursează ci va fi încarcată în contul SpaceZ.ro. De asemenea, dacă un anunț, pentru care un Utilizator a achiziționat un pachet de promovare, nu este afișat corespunzător pe SpaceZ.ro din cauza unor motive tehnice, suma platită de către utilizator nu va fi rambursată, ci va fi încărcată în contul SpaceZ.ro, sau vom ajusta perioada de promovare corespunzător cu situația neprevăzută apărută, astfel încât să nu existe inadvertențe între serviciul plătit și durata de afișare a anunțului promovat.

Dacă, din cauza unor motive tehnice, anunțul nu este afișat în galeria cu Anunțuri Promovate pe toată perioada celor 7 zile, utilizatorul nu poate solicita rambursarea sumei aferente pachetului de promovare achizitionat sau a zilelor în care anunțul nu a fost afișat în galeria cu Anunțuri Promovate, întrucât nu restituim sumele în bani, dar compensăm orice inadvertențe între serviciul plătit și durata de afișare a anunțului promovat în contul Utilizatorului pe site-ul SpaceZ.ro sau vom restitui contravaloarea întregului pachet de promovare în contul SpaceZ.ro, în funcție de situația neprevăzută apărută. Suma din contul SpaceZ.ro va putea fi folosită pentru promovarea aceluiași anunț, sau a oricărui alt anunț activ, care nu are o promovare în curs.

B) Promovarea de tip Prima Pagină.

Acest tip de promovare constă în afișarea anunțului pe prima pagină a site-ului SpaceZ.ro (doar versiunea pentru desktop/laptop). Anunțurile vor fi afișate alternativ, la fiecare reîncărcare a paginii, astfel încât toate anunțurile promovate pe prima pagină să beneficieze de același număr de afișări. Tarifele pachetelor de promovare pe prima pagină diferă în funcție de categoria și perioada de afișare aleasă.

Un Utilizator poate achiziționa concomitent cele două tipuri de promovare menționate mai sus pentru același anunț.

C) Promovarea Top Listă. Acest tip de promovare constă în:

Afișarea anunțului în vârful listei de rezultate, în cadrul categoriei în care a fost adăugat, descrescător în funcție de data publicării sau data reînnoirii acestuia.

Evidențierea anunțului cu eticheta ”Top Listă” sau “Promovat”.


3.3. Adăugarea la ”Favorite”

 

Un utilizator poate salva unul sau mai multe anunțuri în contul său, în lista Anunțuri Favorite.

Asemănător, un Utilizator poate salva la Favorite una sau mai multe Căutări efectuate pe site în funcție de anumite criterii de interes, și va fi notificat în momentul în care apar anunțuri noi care corespund criteriilor alese în căutarea salvată.

 

4. Dreptul de autor

Întregul conținut al paginii SpaceZ.ro, prin conținut înțelegându-se imagini, texte, grafică, inclusiv Anunțul în forma publicată pe site pentru care Vânzătorul cedează dreptul de utilizare, neexclusiv, în favoarea Furnizorului, aplicații, link-uri și orice alt conținut audio-vizual, cât și design-ul grafic, codul sursă și orice alte date și informatii aparțin Site-ului, Furnizorului și afiliaților acestuia. Aceste informații sunt protejate conform Legii drepturilor de autor și legilor care privesc dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Informațiile publicate pe SpaceZ.ro nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris al reprezentantului legal al Furnizorului. Nerespectarea acestor condiții se pedepsește conform legii în vigoare.

Prin publicarea unui anunț pe site-ul SpaceZ tu, ca utilizator al platformei, afirmi, garantezi și susții că deții toate drepturile de autor pentru imagini, text și conținut și nu încalci dreptul de proprietate intelectuală al unei terțe părți. Tu, ca utilizator al platformei, ești singurul răspunzător pentru tot ceea ce postezi și de consecința publicării unui Anunț.

Publicând anunțul pe site-ul SpaceZ.ro accepți să acorzi către Furnizor o licență cu titlu gratuit, nelimitată în timp și irevocabilă prin care transmiți către Site toate drepturile asupra materialului postat. De asemenea, ești de acord ca Anunțurile publicate pe site-ul SpaceZ.ro pot fi puse la dispoziția publicului de către Furnizor pe toate și oricare dintre platformele sale on-line și prin oricare alte mijloace, precum: televiziune, radio, bannere, Internet, panouri publicitare sau comunicate de presă.

 

5. Limitarea răspunderii

Ne străduim să îți oferim cel mai bun serviciu, dar nu îți putem promite că va fi perfect, drept urmare nu îți putem oferi nici o garanție că site-ul SpaceZ.ro va fi disponibil neîntrerupt sau fără erori. În ceea ce privește materialele pe care le postezi pe SpaceZ.ro îți reamintim că tu ești direct răspunzător de conținutul și veridicitatea acestora. Furnizorul, site-ul SpaceZ.ro și/sau moderatorii săi nu garantează în nici un fel pentru disponibilitatea, calitatea sau cantitatea (sau oricare alte aspecte) produselor sau serviciilor care fac obiectul Anunțurilor și nu își asumă nici un fel de răspundere pentru veridicitatea Anunțurilor afișate pe SpaceZ.ro și nici pentru corespondența purtată între membrii platformei. În niciun caz Furnizorul, site-ul SpaceZ.ro și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune directe, indirecte, incidentale sau de consecințele ce rezultă din lipsa de acuratețe a conținutului din anunțuri, erori, pierderi sau stricăciuni de orice fel apărute în urma folosirii oricărui conținut postat, transmis prin e-mail sau oricum altfel făcut disponibil prin Site. De asemenea, Furnizorul, site-ul SpaceZ.ro și/sau moderatorii săi nu vor fi răspunzători pentru activitățile Utilizatorilor, în special pentru furnizarea de conținut sau date eronate în ceea ce privește proprietatea care face obiectul unui Anunț.

În cazul unui conflict, te rugăm sa ne contactezi și vom căuta o rezolvare amiabilă, urmând îndeaproape reglementările în vigoare. În cazul agravării conflictului și dacă rezolvarea amiabilă a eșuat, va fi necesar să apelăm la instanțele judecătorești competente.

Pentru siguranța ta, îți recomandăm să verifici întotdeauna informații legate de concursurile și campaniile organizate de noi pe pagina noastră www.SpaceZ.ro sau pe pagina oficială de Facebook, @SpaceZ.ro.


6. Reguli de postare și reguli de bună conduită pe site-ul SpaceZ.ro

Pentru a crea un loc în care toata lumea să revină cu plăcere, Moderatorii site-ului SpaceZ.ro vor înlătura anunțurile incomplete sau incorecte și pe acelea care nu respectă prevederile acestor Termeni și Condiții, așadar, aprobarea anunțurilor nu se face automat și instantaneu. Pentru a evita o situație neplăcută în care un Anunț este respins, am creat câteva reguli pe care te rugăm să le ai în vedere atunci când adaugi un anunț pe SpaceZ.ro

*** Pe SpaceZ sunt acceptate doar anunțurile care fac referire la o proprietate imobiliară aflată pe teritoriul țării noastre. Anunțurile care fac referire la orice alt produs/serviciu vor fi respinse. Anunțurile cu conținut ilegal, imoral sau care nu au legătură cu tematica site-ului SpaceZ.ro nu vor fi acceptate.

*** Este permisă publicarea unui singur Anunț pentru aceeași proprietate imobiliară.  Anunțurile care vor fi identificate ca fiind duble, vor fi respinse sau retrase de pe Site.

*** Titlul unui anunț trebuie să conțină tipul imobilului, numărul de camere și zona (pentru Apartamente, Garsoniere, Case, Spații comerciale) și suprafața în cazul Terenurilor.

*** Dacă dezactivezi un anunț în scopul repostării lui, anunțul nou nu va fi acceptat și nu va apărea pe site, întrucât ai posibilitatea de a Activa anunțul pe care l-ai dezactivat și pe care îl poți regăsi în lista Anunțuri Dezactivate.

*** Anunțul publicat într-un județ este vizibil atât în toată România cât și în județele vecine, de aceea nu este necesară (și nu va fi acceptată) publicarea aceluiași anunț în mai multe județe.

*** Te rugăm să nu faci publice date cu caracter personal în descrierea Anunțului (serie și număr carte identitate, CNP, cont bancar, etc)  sau să oferi ca date de contact numere de telefon cu suprataxă, întrucât aceste anunțuri nu vor fi acceptate.

*** Te rugăm să folosești majuscule numai acolo unde este necesar, adică la începutul titlului și pentru numele unor mărci/brand-uri. Titlurile scrise numai cu majuscule vor fi înlocuite cu minuscule de moderatorii site-ului SpaceZ.ro. De asemenea, vor fi eliminate din titlu cuvinte nerelevante pentru produsul sau serviciul comercializat (exemplu: vând, ofertă, urgent, etc.)

– Sunt acceptate doar Anunțuri prin care vinzi sau închiriezi o proprietate imobiliară în scopul desfășurării unor activități profesionale, nu și anunțurile de tip Cerere.

– Te rugăm să publici anunțuri în limba Română și să folosești un limbaj corespunzător.

– Te rugăm să nu adaugi link-uri către alte website-uri în descrierea anunțului tău, întrucât moderatorii site-ului SpaceZ.ro au dreptul de a le șterge

– Anunțurile prin care utilizatorii site-ului SpaceZ.ro s-ar putea simți discriminați pe criteriul rasei, naționalității, limbii, religiei, sexului sau orientării sexuale, etniei, bolilor sau apartenenței la o categorie defavorizată, nu vor fi publicate.

– Anunțurile prin care se oferă spre închiriere proprietăți imobiliare în regim de lucru dar sunt adresate doar persoanelor de gen feminin nu vor fi publicate.

– Anunțurile care conțin prețuri sau informații care generează confuzie sau sunt considerate neserioase de către Furnizor (de exemplu, dar fără a se limita la: preţuri de 1 euro, sau preţuri mult inferioare pieţei și/sau statisticilor aflate la dispoziţia Furnizorului) nu vor fi publicate.

– Dacă un Anunț este modificat și proprietatea imobiliară din cadrul Anunțului a fost înlocuită, modificarea va fi respinsă, iar Anunțul va fi în continuare vizibil pe site în forma în care a fost acceptat anterior. Această regulă se aplică și în cazul în care un anunț este editat, dar modificarile încalcă una din prezentele Reguli, acestea vor fi respinse de către Moderatorii site-ului SpaceZ.ro, iar anunțul va fi menținut pe site în forma în care a fost acceptat anterior.

 

6b. Reguli referitoare la imagini:

– Imaginile utilizate trebuie să fie clare și să reflecte starea actuală a proprietății

– Imaginile care nu au legătură cu proprietatea vor fi șterse de către moderatorii SpaceZ.

– Imaginile care conțin watermark-uri, sigle sau alte însemne ale altor website-uri imobiliare concurente vor fi șterse de către moderatorii SpaceZ.ro

– Imaginile utilizate trebuie să nu aibă nicio restricție, fiind interzisă utilizarea unor imagini care sunt grevate de drepturi ale unor terți, în special de drepturi de proprietate intelectuală ale unor terți.

– Anunțurile postate de către un Utilizator de tip Companie, trebuie să conțină cel puțin o imagine reală sau o schiță.

Eligibilitatea, înregistrarea și anularea


Site-ul SpaceZ.ro este destinat persoanelor fizice și/sau juridice cu vârsta de cel puțin 18 ani și capacitate deplină de exercițiu.

Crearea unui cont pe site-ul SpaceZ poate fi făcută fie prin înregistrarea cu contul Facebook (recomandăm acest mod de autentificare) sau folosind adresa de e-mail și o parolă. Prin înregistrare, Utilizatorul confirmă că are cel puțin 18 ani. Datele profilului creat pe site-ul SpaceZ.ro trebuie să fie reale, complete și actualizate. Nu sunt permise înregistrări multiple cu aceeași adresă e-mail.

Datele de autentificare sunt confidențiale. Îți recomandăm să îți iei măsuri de precauție și să îți alegi o parolă puternică, pe care să nu o dai nimănui.

În cazul în care, din diverse motive, dorești să renunți la contul tău gratuit pe site-ul SpaceZ.ro, trimite-ne un e-mail pe adresa office@spacez.ro și îți vom dezactiva contul, iar toate anunțurile tale vor fi retrase de pe Site. După dezactivarea contului, putem păstra, pentru o perioadă de 12 luni, informații referitoare la conținutul publicat de tine. În acest caz, conform politicii de confidențialitate și a protecției datelor cu caracter personal, Site-ul poate furniza detalii referitoare la un Anunț (indiferent de natura lor) numai organelor competente, în urma unei solicitări oficiale primite din partea acestora.

După dezactivarea contului și retragerea tuturor anunțurilor de pe site, nu putem garanta eliminarea imediată a rezultatelor de căutare în motoarele de căutare. Indexarea motoarelor de căutare este independentă de site-ul SpaceZ.ro

Ne rezervăm dreptul de a șterge sau edita orice Anunț care nu respectă Termenii și Condițiile, în orice mod, sau care primește raportări din partea utilizatorilor site-ului. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a bloca sau dezactiva un cont dacă primim raportări repetate referitoare la unul sau mai multe anunțuri care nu respectă cele menționate în prezentul document, al căror conținut nu este conform cu realitatea ori încalcă în orice alt mod vreo prevedere legală și poate aduce prejudicii securității activităților altor utilizatori ai site-ului SpaceZ.ro.

 

Rămâi în legătură cu noi!

Înscrie-te acum la newsletter!

Disclaimer: Spacez.ro NU este o agenție imobiliară și nici nu aparține vreunei agenții imobiliare. Spacez.ro nu deține niciuna dintre proprietățile listate pe acest portal și, prin urmare, NU vinde / NU închiriază proprietăți în nume propriu! Utilizarea acestui website se face de către fiecare utilizator în deplin acord cu prezentul document. Vezi toate condițiile de utilizare citind documentul „Termeni și Condiții”

Contact