8 sfaturi pentru modul în care să fotografiezi proprietățile tale, pentru a atrage mai mulți interesați

Atunci când publici un anunț pentru proprietatea ta este indicat să folosești niște fotografii de o calitate superioară. Prima impresie creată pentru potențialii interesați este foarte importantă.

Nu trebuie să fii un fotograf profesionist și nici nu trebuie neapărat ca fotografiile acestea să fie făcute de un fotograf profesionist, depinde de la caz la caz, în funcție de tipul proprietății. Poți face niște fotografii foarte bune chiar cu propriul tău telefon mobil, totul este să experimentezi diferite unghiuri și setări de lumină și să faci fotografii în diferite momente ale zilei pentru a vedea care arată cel mai bine.

Iată opt sfaturi care te vor ajuta să îți fotografiezi proprietatea, astfel încât să obții atenția pe care o merită:

Folosește modul ultra-wideangle al camerei. Cadrul mai larg prezintă cel mai bine spațiul și oferă un sentiment de profunzime și detalii.

Evidențiază spațiul cu ajutorul luminei naturale. Clienții caută spații cu lumină naturală – deci, asigură-te că evidențiezi acest lucru foarte bine. Va trebui să ții cont de cel mai bun moment al zilei pentru a face fotografiile pentru a valorifica lumina naturală, astfel încât să poți evita soarele foarte strălucitor sau umbrele.

Evită să faci fotografiile în modul portrait al telefonului. Este întotdeauna mai bine să utilizezi modul landscape pentru fotografiile spațiului tău. Oamenii tind să fie mai atrași de fotografiile în format landscape care arată cât mai mult din spațiu.

Acordă-ți timp pentru realizarea fotografiilor. Fotografiile grozave care vă vor oferi atenția pe care o merită spațiul necesită timp – așadar, acordă-ți suficient timp pentru a face cele mai bune fotografii posibile. O ședință foto bună poate dura destul de mult timp, dar aceasta este o investiție bună, a cărei rentabilitate o vei simții cu adevărat în momentul în care vei vedea cât de multă lume este interesată de spațiul tău.

Evidențiază cele mai bune caracteristici. Locația este unul dintre cele mai importante aspecte ale proprietății comerciale. Așadar, asigură-te că fotografiile exterioare evidențiază locația și unele dintre împrejurimi. Pentru fotografiile interioare, subliniază cele mai bune caracteristici ale fiecărui compartiment al spațiului – fie că este lumina naturală, spațiul foarte mare sau alte calități.

Pregătește spațiul. Asigură-te că mobilierul este aranjat cu grijă în fiecare cameră. Aspectul cât mai minimalist, curat și îngrijit însoțit de alte accente colorate poate atrage atenția asupra spațiului.

Curăță. Probabil că acest lucru sună evident, dar asigură-te că spațiul este curat și nu este înghesuit înainte de a-l fotografia. Orice suprafețe trebuie eliberate de obiecte dezordonate. Curăță geamurile și podelele și, în general, asigură-te că totul este ordonat.

Ai grijă ca fotografiile să fie clare, fără tremur. Folosește un trepied pentru a evita tremurul și deplasează-te prin spațiu pentru a găsi ce unghi are cea mai bună încadrare. Alegerea unghiului corect poate face ca spațiul să aibă toate caracteristicile necesare bine evidențiate și astfel să te ajute să bați palma cât mai repede cu clientul.

Comentarii

mood_bad
  • Nici un comentariu
  • Adauga un comentariu