Despre noi

Promovăm spații de lucru unice, potrivite pentru orice fel de afaceri

Despre noi

Promovam spatii de lucru unice și creative, potrivite pentru orice fel de afaceri

Cum a apărut SpaceZ.ro?

Știm cu ce probleme se confruntă micii antreprenori și ne dorim să venim în sprijinul lor. Ideea acestei platforme este una foarte simplă: orice antreprenor la început de drum să-și poată găsi un spațiu în care să-și desfășoare activitatea fără a fi nevoit să plătească niște tarife exorbitante. Știm cu toții că atunci când devenim antreprenori intervine mirajul lucratului de acasă: dar oare câți dintre noi sunt cu adevărat productivi de acasă și nu se lasă distrași de celelalte tentații care se ivesc atunci când lucrăm de acasă?

Cum funcționează portalul SpaceZ.ro?

Pe SpaceZ poți lista cu ușurință orice proprietate personală/privată pe care dorești să o oferi spre închiriere sau vânzare, care are rolul de birou, depozit, spațiu de evenimente, sau spațiu în care se pot desfășura orice fel de activități profesionale, sau, după caz, orice parte a unei proprietăți pe care vrei să o valorifici astfel, în scop de oferire spre închiriere pentru activități profesionale/comerciale/evenimente.
Exemplu: poate proprietatea pe care o deții are o mansardă nefolosită care poate fi ideală unei mici agenții de marketing?
Sau proprietatea pe care o deții are o cameră liberă care poate fi cu ușurință transformată într-un studio foto pentru activitatea unui fotograf, sau poate într-o mică sală de dans pentru activitatea unei școli de dans?
Indiferent cât de mic sau mare este spațiul pe care vrei să-l oferi spre închiriere, cu siguranță vei găsi solicitări pentru închiriat/vândut.
Ești proprietarul unui spațiu și îți dorești să-l transformi într-un hub de coworking?
Listează proprietatea pe platformă și găsește oameni interesați de spațiul tău!
Ai un spațiu în care crezi că se pot organiza evenimente de tipul unor seminarii, training-uri, workshop-uri? Listează cu încredere proprietatea pe platformă.
Ești reprezentantul unui hotel și vrei să listezi sălile de evenimente pe care le aveți? Minunat!

Ești proprietar?

Foarte simplu!

Îți faci un cont de SpaceZer, iar apoi publici cu ușurință anunțurile tale, gratuit.

Tips: publică un text și niște fotografii cât mai catchy, apoi răspunde tuturor mesajelor care sosesc din partea celor interesați!

Fii atent cu cine iei legătura și întotdeauna folosește doar metode legale pentru a închiria, prin încheierea unui contract!

Citește cu atenție Termenii și Condițiile acestui website.

Vrei să închiriezi un spațiu?

Dacă ești în căutarea unui spațiu pentru afacerea ta, trebuie să-ți faci un cont de SpaceZer, iar apoi să cauți spațiul conform nevoilor tale și să contactezi proprietarul prin formularul de contact din anunț.

Totul gratuit.

Fii atent cu cine iei legătura și întotdeauna folosește doar metode legale pentru a închiria, prin încheierea unui contract!

Citește cu atenție Termenii și Condițiile acestui website.

Rămâi în legătură cu noi!

Înscrie-te acum la newsletter!

Disclaimer: Spacez.ro NU este o agenție imobiliară și nici nu aparține vreunei agenții imobiliare. Spacez.ro nu deține niciuna dintre proprietățile listate pe acest portal și, prin urmare, NU vinde / NU închiriază proprietăți în nume propriu! Utilizarea acestui website se face de către fiecare utilizator în deplin acord cu prezentul document. Vezi toate condițiile de utilizare citind documentul „Termeni și Condiții”

Contact