De ce ar trebui să adaugi un clip video în anunțurile tale?

Listările de proprietăți imobiliare comerciale se referă la imagini. Fotografiile de înaltă calitate sunt, în mod evident, esențiale, dar adăugarea unui videoclip în anunțul tău este cireașa de pe tort.

O înregistrare video oferă clienților potențiali o perspectivă și o experiență reală asupra proprietății tale. Oferă mult mai multe detalii ale spațiului decât pot oferi doar fotografiile. Cei care îți vor vizualiza anunțul pot vedea cum se conectează camerele și astfel își vor face o idee da ansamblu.

Dacă nu utilizezi videoclipuri în anunțurile tale, iată câteva motive pentru care ar trebui:

Traficul pentru conținut video continuă să crească

YouTube este al doilea cel mai mare motor de căutare, în spatele Google. Site-urile web cu videoclipuri optimizate corespunzător vor fi poziționate mai bine în rezultatele căutărilor, ceea ce înseamnă că te vor găsi mai multe persoane. Videoclipurile reprezintă un tip de conținut aflat în continuă ascensiune. Anunțurile care conțin un videoclip vor fi cel mai probabil mult mai de impact și mult mai distribuite.

Conținutul video transmite mai bine informații

Oamenii preferă adesea videoclipurile decât textul și fotografiile. Omului nu-i place să citească pentru a digera informații. Poți transmite mai multe informații cu un videoclip în mai puțin timp decât puteți scrie un text, iar oamenii vor fi mai predispuși să își amintească ce au văzut în videoclip. Astfel, poți furniza toate informațiile de care au nevoie potențialii clienți pentru anunțul tău într-un interval de timp mai scurt, lucru pe care îl vor aprecia.

Vei beneficia de un interes crescut pentru anunțul tău

Permițându-le celor interesați de anunțul tău să vizualizeze spațiul într-un mod real, unde pot vedea adevăratele dimensiuni ale camerelor și modul în care se conectează, crește nivelul lor de interes pentru proprietatea ta. Videoclipurile spun povestea proprietății tale.

Un videoclip „pictează” un tablou complet. Asigură-te că videoclipul tău este de înaltă calitate, imaginea este clară, iar incadrarea făcută corect, la fel și iluminarea. Nu ai nevoie să apelezi la un cameraman profesionist, propriul tău telefon mobil poate face niște filmări cum nici nu îți închipui 🙂

Poți decide să devii „imaginea” proprietății tale

Oamenii reacționează mai bine atunci când interacționează cu o altă persoană. Așa cum pentru orice companie este indicat să „capete” o față umană, să existe o persoană cu care afacerea respectivă să se identifice, acest lucru este perfect valabil și pentru anunțul pe care îl publici pentru proprietatea ta. Asigură-te că apari în videoclip pentru a introduce proprietatea ta și a vorbi despre caracteristicile acesteia. Acesta lucru arată că ești inovator, creativ și în pas cu tehnologia și te poate ajuta să găsești mai repede oameni interesați pentru anunțul tău.

Comentarii

mood_bad
  • Nici un comentariu
  • Adauga un comentariu