5 aplicații care îți vor alunga stresul acumulat la birou

Termenele-limită, problemele, colegii nervoși… Când totul este sub presiune și ai atâtea de făcut, uneori nici nu știi de unde să începi. Din fericire, acest lucru se poate îmbunătăți, în procesul tău zilnic de lucru. Dar, pentru a te ajuta să alungi stresul acumulat și drept urmare, să lucrezi mai eficient, încearcă aceste aplicații care te pot ajuta să îți menții calmul în orice situație:

Digipill

Digipill își propune să schimbe percepția prin deblocarea subconștientului tău cu ajutorul psihoacusticii. Utilizând tehnici unice în cadrul „pastilelor” audio atent lucrate care durează aproximativ o jumătate de oră, utilizatorii își pot schimba cu ușurință gândirea pentru a se simți mai bine nu numai în timp ce lucrează, dar și după aceea. Scopul Digipill este de a promova bunăstarea, de a construi obiceiuri și de a ușura procesul de schimbare. Aplicația este compatibilă cu toate dispozitivele și oferă o serie de „pilule” gratuite și premium pentru utilizatori.

Headspace

Dacă ai dorit întotdeauna să înveți cum să meditezi, dar îți este dificil să intri în starea potrivită pentru acest lucru, Headspace poate face acest lucru. Această aplicație de meditație oferă atât meditații ghidate, cât și neghidate; folosește-le pentru a atenua durerile de cap, depresia, anxietatea sau pur și simplu pentru a te bucura de câteva minute de odihnă și relaxare. Headspace este disponibil pentru dispozitivele Android și iOS. În plus, primele 10 sesiuni sunt gratuite. Sau, contra cost, poți accesa sute de ore de conținut suplimentar. Există, de asemenea, meditații disponibile orientate pentru abordarea unor probleme specifice.

Colorfy

Versiunea digitalizată a cărților de colorat pentru adulți, Colorfy promite că problemele tale vor dispărea încet, dar sigur, pe măsură ce te vei cufunda într-o experiență relaxantă pe telefon sau tabletă. Mii de modele te așteaptă să-ți dezvolți imaginația; sau, dacă nu-ți place vreunul dintre acestea, poți oricând să desenezi singur. Alege din palete special concepute, aplică funcții minunate și împărtășește rezultatele cu prietenii și familia. Colorfy te ajută să faci o pauză de la agitația vieții tale ocupate pentru a colora cu o poftă copilărească. Compatibil cu toate dispozitivele.

Happify

Bazat pe principiile comune ale psihologiei pozitive, mindfulness și terapiei cognitive comportamentale, Happify are un singur scop: să-i facă pe utilizatori să se simtă fericiți și împliniți emoțional. Ajută la construirea rezilienței, la depășirea stresului și la înfrângerea sarcinilor dificile. Cu ajutorul jocurilor și activităților, aplicația promite să rupă tiparele vechi și să formeze noi obiceiuri, oferind soluții simple și eficiente pentru sănătatea mintală și bunăstare. În plus, utilizatorii își pot măsura efectiv scorul de fericire și pot lucra pentru a-l îmbunătății după dorința lor. Disponibil pentru PC, telefoane, tablete.

Calm

Calm este aplicația principală pentru meditație și somn. După cum sugerează și numele său, a fost concepută pentru a te face calm și liniștit în orice situație. Calm oferă o gamă largă de meditații pentru utilizatorii de toate vârstele, oferind un spațiu primitor pentru a se îndepărta de toate grijile. Meditațiile din aplicație sunt înregistrări de două minute până la o oră, în funcție de starea de spirit și nevoile tale. Descarcă aplicația pe orice dispozitiv; oferă destul de multe meditații gratuite. Cu toate acestea, accesul la tot conținutul este contra-cost.

Comentarii

mood_bad
  • Nici un comentariu
  • Adauga un comentariu